• Achieving Together

    Achieving Together

Op een intelligente manier zaken doen, dat klinkt heel makkelijk maar blijkt in de praktijk lang niet altijd even eenvoudig te zijn. Toch wordt het invoeren van business intelligence toepassingen steeds belangrijker om intelligenter zaken te doen.

Enige jaren geleden was business intelligence alleen weggelegd voor grote bedrijven. Zij beschikten over genoeg financiële middelen om de dure hard- en software aan te schaffen die noodzakelijk waren. De prijs van de hardware is inmiddels ook voor de kleine tot middelgrote bedrijven gedaald tot een betaalbaar niveau. Business intelligence software begint gemeengoed te worden. Recente initiatieven zoals Microsoft SQL Server 2016 en Microsoft Power BI veranderen de markt aanzienlijk. SQL Server 2016 biedt een volwaardig business intelligence platform. Dit platform bestaat uit de volgende onderdelen:


Microsoft Power BI stelt eindgebruikers in staat om zelf geavanceerde business intelligence oplossingen te realiseren. Aansluitend kunnen ze deze business intelligence oplossingen delen met collega's binnen een SharePoint of Office 365 omgeving.

Naast Microsoft business intelligence heeft Vibes Consultancy ook expertise op het MicroStrategy en Qlik business intelligence platform. Zowel MicroStrategy als Qlik zijn marktleiders op het gebied van business intelligence.