• Achieving Together

    Achieving Together

In onze moderne informatiemaatschappij zijn databases niet meer weg te denken. Elk bedrijf beschikt wel over een of meerdere databases al dan niet in een gestructureerde vorm.

Veel bedrijven beseffen echter niet hoeveel een kwalitatief goede database waard is. Pas als we onze databases daadwerkelijk gaan gebruiken, komen we achter de gebreken. Brieven worden als onbestelbaar teruggestuurd, er blijken velden te ontbreken om succesvol een internetwinkel te kunnen starten en ketenintegratie lijkt een utopie te zijn omdat de database niet voldoet aan in de branche geldende standaarden. Een goed opgezette en onderhouden database, verdient zich vanzelf terug.

De markt veranderd en dus moet uw bedrijf en haar bedrijfsprocessen mee veranderen. Uw medewerkers realiseren deze aanpassingen vaak met de kennis en de middelen die ze hebben. In de praktijk betekent dit vaak dat uw gegevens bijgehouden worden in diverse Excel bestanden, terwijl u deze eigenlijk liever zou zien in één centrale database. De voordelen van een centrale database zijn duidelijk: bedrijfsbreed éénmalig vastleggen van gegevens, centraal onderhoud, beheer en back-up om maar een paar belangrijke voordelen te noemen.

Vibes Consultancy kan u helpen met het opzetten, uitbouwen en migreren van uw database(s). Dankzij onze jarenlage ervaring zijn wij ervan overtuigd, dat wij een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en uw databaseproblemen zullen snel tot het verleden behoren.