• Achieving Together

    Achieving Together

Microsoft SQL Server biedt al vele jaren de beste prijs prestatieverhouding van alle grote relationele database systemen. Niet vreemd dus dat Microsoft SQL Server al vele jaren een groeipercentage van twee cijfers laat zien.

Naast een goede prijs prestatieverhouding biedt SQL Server ook een grote hoeveelheid aan extra functionaliteit. Functionaliteit die je bij concurrenten zoals IBM en Oracle tegen aanzienlijke licentiekosten bij moet kopen. SQL Server standaard biedt naast het op kunnen slaan van relationele gegevens ook mogelijkheden om deze gegevens te kunnen importeren, exporteren, analyseren, rapporteren en notificeren. Als u meer wilt weten over deze functionaliteiten, dan kunt u verder lezen onder het Business Intelligence menu.

SQL Server functioneert ook in een omgeving waar databases van verschillende leveranciers gebruikt worden. Door middel van “linked servers” kan SQL Server bijvoorbeeld aan Oracle of DB2 databases gekoppeld worden. De laatste versie van SQL Server kent tevens de mogelijkheid om tussen deze databases te synchroniseren. Een groot aantal bedrijven zet SQL Server in om te rapporteren over in Oracle opgeslagen gegevens. De reden is eenvoudig; deze oplossingsvorm drukt de licentiekosten van de totale oplossing aanzienlijk.

SQL Server is in onze ogen een van de beste database oplossingen in de markt. Het biedt niet alleen een goede prijs prestatieverhouding, maar ook een zeer grote hoeveelheid aan standaard functionaliteit tegen een lage prijs. Vibes Consultancy richt zich daarom al vele jaren op SQL Server en heeft inmiddels ruim tien jaar ervaring met deze software. Wilt u weten hoe u SQL Server in kunt zetten binnen uw organisatie om zo uw kosten te verlagen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.