• Achieving Together

    Achieving Together

"Achieving together", samen met onze partners.

Vibes Consultancy beschikt over een zeer groot relatienetwerk in de ICT branche. Dit netwerk bestaat zowel uit een goed contact met een groot aantal bedrijven als een uitgebreid netwerk van kwalitatief goede freelancers. Dankzij dit uitgebreide netwerk zijn wij in staat om een full-service invulling te geven aan uw ICT projecten. U heeft daardoor één aanspreekpunt voor uw volledige ICT project, Vibes Consultancy.

Tevens werkt Vibes Consultancy intensief samen met de volgende partners: Microsoft, Microsoft Online Services, MicroStrategy, Qlik, Magic Software Enterprises en WriteBackPlugin.

 

Microsoft Silver Certified Partner logo

Onze Silver Certified Partnership status geeft aan dat Vibes Consultancy uitgebreide en aantoonbare expertise heeft op het Microsoft platform. Om te kunnen acteren op dit hoge niveau dient Vibes Consultancy te voldoen aan een aantal strenge voorwaarden zoals een hoge mate van klanttevredenheid en een minimum aantal van Microsoft gecertificeerde professionals. Dankzij dit nauwe samenwerkingsverband met Microsoft, kunnen wij beschikken over een continue ondersteuning vanuit Microsoft, waar u als klant een groot voordeel aan heeft.

 

MicroStrategy logo

MicroStrategy is een wereldwijde producent van business intelligence technologie, geïntegreerde rapportages, analyse- en monitoringsoftware die de toonaangevende organisaties van deze wereld iedere dag opnieuw in staat stelt betere beslissingen te maken. Met deze software werken MicroStrategy en Vibes Consultancy continue aan het succes van onze klanten op het gebied van business intelligence.

 

Qlik logo

Qlik is een leider in visual analytics. Het product portfolio voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics. Ruim 37.000 klanten vertrouwen op Qlik oplossingen om betekenis te geven aan informatie van verschillende bronnen. Zo kunnen zij verborgen verbindingen binnen de data ontdekken die leiden tot inzichten die goede idee├źn tot stand brengen.

Vibes Consultancy realiseert samen met haar klanten interactieve dashboards en visualisaties op basis van zowel QlikView als Qlik Sense.

 

Magic Software Enterprises logo

Magic Software Enterprises is een internationale software leverancier die zowel een Application Platform (XPA) als een Integration Platform (XPI) levert. Gebaseerd op beide platforms levert Magic Software Enterprises diverse diensten en heeft zij een uitgebreid partner netwerk dat de genoemde platforms implementeert. Ter aanvulling van beide platformen heeft Magic Software Enterprises een overeenkomst gesloten met Vibes Consultancy om, in het verlengde van de inzet van de eigen platformen, invulling te kunnen geven aan Business Intelligence vraagstukken bij zowel bestaande als nieuwe partners en klanten.

Vibes Consultancy is door Magic Software Enterprises Benelux als partner geselecteerd om ingezet te worden bij Business Intelligence vraagstukken bij haar partners en klanten. In samenwerking met Magic Software Enterprises Benelux biedt Vibes Consultancy ondersteuning bij advies en implementatie vraagstukken op het gebied van Business Intelligence.

 

Write Back Plugin logo

Het Letse bedrijf FMS is net zoals Vibes Consultancy een MicroStrategy partner. Tijdens het realiseren van MicroStrategy projecten merkten zij op, dat een groot deel van hun klanten gegevens terug naar het data warehouse wilden schrijven als onderdeel van de totale oplossing. In reactie hierop hebben zij Write Back Plugin ontwikkeld. Write Back Plugin is een product, dat het mogelijk maakt om snel en goedkoop gegevens toe te voegen, wijzigen of verwijderen binnen een datawarehouse via de gebruikersinterface van MicroStrategy Web en MicroStrategy Office.

Met behulp van de Write Back Plugin oplossing van FMS, kan Vibes Consultancy snel een volledig geïntegreerde oplossing aan haar klanten bieden, zoals bijvoorbeeld budgettering, forecasting, kostprijsberekeningen (Activity Based Costing), urenregistratie, gegevens beheer, gegevens kwaliteit en diverse andere scenario's.